Το Γουίμπλεντον δημιουργεί... Μίδες!

Όποιος έχει ανάγκη από χρήματα, ας πιάσει μια ρακέτα. Το Γουίμπλεντον μοιράζει εκατομμύρια σ' αυτούς που θα φτάσουν μακριά, κυρίως δε στους νικητές των δύο βασικών κατηγοριών.

Η αύξηση των χρηματικών επάθλων κατά 7.6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν το... καλύτερο μαντάτο για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Γουίμπλεντον του 2018.

Οι διοργανωτές του μεγάλου τουρνουά στο Λονδίνο ενημέρωσαν πως εφέτος θα μοιραστούν περισσότερα από 38 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, τα 5 εκ των οποίων θα καταλήξουν στις... τσέπες των δύο νικητών των μονών! Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη στιγμή που ο άνδρας και η γυναίκα θα σηκώνουν την κούπα στο βρετανικό ουρανό, θα γίνεται μέσω... ebanking η μεταφορά των 2.5 εκατομμυρίων στους λογαριασμούς τους.

Βέβαια τα σχεδόν 40 εκατομμύρια του Ρολάν Γκαρός οι Βρετανοί δεν τα... έφτασαν!

Παρόλα αυτά, αν βαρέθηκες την ξύλινη ρακέτα στην παραλία και το κυνήγι για το μπαλάκι στην καυτή άμμο, πιάσε μια κανονική στα κορτ. Και ποιος ξέρει; Σε λίγα χρόνια μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος!

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.