Το Γουίμπλεντον δημιουργεί... Μίδες!

Όποιος έχει ανάγκη από χρήματα, ας πιάσει μια ρακέτα. Το Γουίμπλεντον μοιράζει εκατομμύρια σ' αυτούς που θα φτάσουν μακριά, κυρίως δε στους νικητές των δύο βασικών κατηγοριών.

Η αύξηση των χρηματικών επάθλων κατά 7.6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν το... καλύτερο μαντάτο για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Γουίμπλεντον του 2018.

Οι διοργανωτές του μεγάλου τουρνουά στο Λονδίνο ενημέρωσαν πως εφέτος θα μοιραστούν περισσότερα από 38 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, τα 5 εκ των οποίων θα καταλήξουν στις... τσέπες των δύο νικητών των μονών! Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη στιγμή που ο άνδρας και η γυναίκα θα σηκώνουν την κούπα στο βρετανικό ουρανό, θα γίνεται μέσω... ebanking η μεταφορά των 2.5 εκατομμυρίων στους λογαριασμούς τους.

Βέβαια τα σχεδόν 40 εκατομμύρια του Ρολάν Γκαρός οι Βρετανοί δεν τα... έφτασαν!

Παρόλα αυτά, αν βαρέθηκες την ξύλινη ρακέτα στην παραλία και το κυνήγι για το μπαλάκι στην καυτή άμμο, πιάσε μια κανονική στα κορτ. Και ποιος ξέρει; Σε λίγα χρόνια μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος!

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.