Μια υπόκλιση στον Κύργιο για τη μεγάλη νίκη και την ενέργειά του

Στη σούπερ βραδιά του ο ομογενής τενίστας μπορεί να κατατροπώσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφα Ναδάλ και παράλληλα να κερδίσει το αδιάκοπο χειροκρότημα του κοινού. Στην κακή του; Αφήστε το...

Μια υπόκλιση στον Κύργιο για τη μεγάλη νίκη και την ενέργειά του

Ο Νικ Κύργιος νίκησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Ραφαέλ Ναδάλ (είναι πλέον ισόπαλοι 2-2) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Cincinnati Masters (θα παίξει με τον Νταβίδ Φερέρ).

Η εμφάνιση του ομογενούς από την Αυστραλία τενίστα ήταν φανταστική. Εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Ναδάλ, δεν του άφησε πολλά περιθώρια και με 6-2, 7-5 σε 1 ώρα και 2 λεπτά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποδεικνύοντας ότι έχει τα αθλητικά προσόντα να φτάσει κάποια ημέρα πολύ ψηλά.

Αρκεί να κοντρολάρει τον εαυτό του, το συναίσθημά του, το ένστικτο και τις αντιδράσεις του. Να βγάζει δηλαδή τον καλό εαυτό του στο κορτ. Όπως μετά τη σπουδαία επιτυχία του.

Δεν το έριξε στους έντονους πανηγυρισμούς προτιμώντας μια σφιγμένη γροθιά και μια κραυγή της στιγμής.

Αντιθέτως έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην καταρρακωμένη από το τρομοκρατικό χτύπημα Βαρκελώνη. Το έκανε μάλιστα με τόσο απλό, αλλά πανέμορφο τρόπο που αυτό που ήθελε να πει το είδαν όλοι, το έμαθαν παντού...

AP Photo/John Minchillo

News 24/7

24MEDIA NETWORK