Οριστικά εκτός Ολυμπιακών η Σαράποβα

Το CAS μετέθεσε για τον Σεπτέμβριο την εξέταση της προσφυγής που είχε καταθέσει η Μαρία Σαράποβα, η οποία ούσα τιμωρημένη δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα περιμένει η Μαρία Σαράποβα για να ξέρει αν θα αρθεί η τιμωρία που της έχει επιβληθεί για τη συστηματική χρήση απαγορευμένης ουσίας που μπήκε εκ των υστέρων στις λίστες της WADA.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε τον περασμένο Μάρτιο η Ρωσίδα τενίστρια κυνήγησε την υπόθεση και προσέφυγε στην ανώτατη μορφή αθλητικής δικαιοσύνης καταθέτοντας ένσταση στο CAS. Ήλπιζε μάλιστα πως η υπόθεση θα εξεταστεί και γι' αυτό είχε δηλωθεί στην ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στη Ρίο.

Τη Δευτέρα πάντως έγινε γνωστό πως το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο μετέθεσε την εξέταση του φακέλου για τον Σεπτέμβριο, μια εξέλιξη που έβαλε τέλος στα όνειρα της Σαράποβα να ταξιδέψει στη Βραζιλία, αφού παραμένει υπό καθεστώς τιμωρίας.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.