Ο Φέντερερ αποκάλυψε τι χρώμα έχει τελικά ένα μπαλάκι τένις!

Το τι χρώμα έχει ένα μπαλάκι του τένις απασχολεί τον κόσμο όπως το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Πράσινο ή κίτρινο; Ιδού το δίλημμα. Ένας φαν του αθλήματος έκανε το καλύτερο για να λυθεί η απορία. Ρώτησε τον Φέντερερ (VIDEO).

Πολλοί θα νόμιζαν πως οι φίλοι του τένις αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, όπως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο γύρω από την κόντρα Ρονάλντο - Μέσι.  

Παρόλα αυτά, όσοι παρακολουθούν το άθλημα της αντισφαίρισης έχουν μία άλλη, μεγαλύτερη απορία με τις απαντήσεις να "παίζουν" ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός.

Ένας φαν του αθλήματος που βαρέθηκε να αμφιταλαντεύεται τι χρώμα έχει το μπαλάκι του τένις, πράσινο ή κίτρινο αποφάσισε να υποβάλει το σχετικό ερώτημα στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας έδωσε την απάντηση: "Είναι κίτρινο..."

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΝΤΕΡΕΡ:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.