Αναστολή της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας τένις

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την αναστολή της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας αντισφαίρισης, καθώς διαπιστώθηκαν παρατυπίες στη λειτουργία της.

Εκτός επιχορήγησης άφησε την Ομοσπονδία του τένις η Γ.Γ.Α όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (31/8). Όπως είχε γράψει προ καιρού το Contra.gr το πόρισμα για τα πεπραγμένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είχε πάρει το δρόμο προς τον οικονομικό εισαγγελέα ενώ υπήρξε εντολή ο έλεγχος να επεκταθεί μέχρι και τη χρήση και του 2010.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν να διαπιστωθούν παρατυπίες στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου αναστέλλεται η επιχορήγησή της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Κατόπιν του ελέγχου που διενήργησε το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γ.Γ.Α. στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και με βάση τα συμπεράσματα του πορίσματος που διαβιβάσθηκαν αρμοδίως, με απόφαση του γγΑ κ. Ιούλιου Συναδινού αναστέλλεται αυτοδικαίως η επιχορήγηση ύψους 75.000 ευρώ του οικονομικού έτους 2016, μέχρις ότου η Ε.Φ.Ο.Α. εναρμονίσει το καταστατικό της με τον αθλητικό νόμο σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της Γ.Γ.Α.

Υπενθυμίζουμε ότι το πόρισμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου έχει ήδη αποσταλεί και στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές για θέματα της δικής τους αρμοδιότητας, ενώ έχουν καταβληθεί τα ποσά που αφορούν μισθοδοσίες υπαλλήλων έως και τον Σεπτέμβριο του 2016".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.