Η Εζενί Μπουσάρ ερωτεύτηκε τον πιο φανατικό της οπαδό (πραγματικά)

Η τενίστρια Εζενί Μπουσάρ πούλησε στον Τζέι Τζέι Έιμπραμς την ιστορία πίσω από το νέο του κινηματογραφικό μπλοκμπάστερ και αυτό σημαίνει ότι η ερωτική της ζωή θα απασχολήσει σύντομα τους σινεφίλ.

Η Εζενί Μπουσάρ ερωτεύτηκε τον πιο φανατικό της οπαδό (πραγματικά)

"Άκου μια καλή ιδέα. Αν νικήσουν οι Πάτριοτς, θέλεις να βγούμε;", έγραψε στο Twitter το 2017 ο Τζόν Γκέρκε απευθυνόμενος στην τενίστρια Εζενί Μπουσάρ. Ο νεαρός φαν δεν είχε τίποτα να χάσει και ανέβασε αυτό το tweet κάνοντας mention τη δημοφιλή - και πανέμορφη - αθλήτρια. Εκείνη είδε το tweet μετά το τέλος του Super Bowl και δεν το προσπέρασε. Αποδέχτηκε το στοίχημα. Αυτό που ακολούθησε όταν οι Πάτριοτς νίκησαν τους Ατλάντα Φάλκονς, ήταν βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία.

Θα μπορούσαμε να βάλουμε ως σάουντρακ σε αυτό που ακολούθησε, κάτι ρομαντικό, σαν το 'Tonight The Streets Are Ours' του Ρίτσαρντ Χόλεϊ, ή κάτι πιο 'ανεβαστικό' σαν το τραγούδι τίτλων της τηλεοπτικής σειράς Entourage. Το πρώτο ραντεβού της Εζενί και του Τζον ήταν σε αγώνα των Μπρούκλιν Νετς, με θέσεις στα επίσημα του γηπέδου.

Στη συνέχεια το Instagram πήρε φωτιά, καθώς μια νέα σχέση άρχισε να ανθίζει.

Η Εζενί Μπουσάρ ερωτεύτηκε τον πιο φανατικό της οπαδό (πραγματικά)

Προφανώς όλη αυτή η ιστορία μοιάζει με ένα πολύ δυνατό κράμα 'Pretty Woman' και 'Notting Hill', είναι φτιαγμένη από το υλικό των καλύτερων μπλοκμπαστερικών ονείρων και η 20th Century Fox δεν άργησε να το διαπιστώσει. Το γνωστό studio παραγωγών αγόρασε τα δικαιώματα της ερωτικής ιστορίας τους, με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς - των 'Lost' και 'Star Wars' να αναλαμβάνει τα ηνία της παραγωγής, ενώ η δημοφιλής τενίστρια θα συμμετάσχει στην οργάνωση της παραγωγής.

Η Εζενί επιβεβαίωσε το γεγονός, γράφοντας στο Twitter, 'Welcome to Hollywood'.

H Εζενί δεν έχει κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της με τον Τζον, καθώς έχουν εντοπιστεί από φωτογράφους σε τρυφερές στιγμές σε παραλία του Μαΐάμι, ενώ έχουν ανεβάσει και μια ακόμα φωτογραφία όπου απολαμβάνουν στιγμές behind closed doors σε ένα κρεβάτι. Τη φετινή χρονιά, το ζευγάρι έχει μια πιο διακριτική social media παρουσία, αλλά σε αυτό ίσως να οφείλονται και οι πρώτες επαφές της Εζενί Μπουσάρ με τα 'μεγάλα κεφάλια' του Χόλιγουντ.

Η Εζενί Μπουσάρ ερωτεύτηκε τον πιο φανατικό της οπαδό (πραγματικά)

Δεν είναι βέβαιοι λίγοι εκείνοι που κατακρίνουν αυτές τις επιλογές της ως την αιτία που την έχει φέρει στο ναδίρ της αγωνιστικής της απόδοσης: Το 2014 ήταν το πιο ραγδαία ανερχόμενο ταλέντο του παγκόσμιου τένις, κάτι σαν τον Στέφανο Τσιτσιπά, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και ως τον τελικό του Γουίμπλεντον. Τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι πρώτη, αλλά από το τέλος της κατάταξης των 100 καλύτερων τενιστριών παγκοσμίως.

Φταίει ο έρωτας; Φταίνε τα εκατομμύρια που προσφέρουν τα κινηματογραφικά στούντιο; Είναι η αγάπη της για έναν ταπεινό φίλαθλο ένα μεγάλο λάθος; Και ποιιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK