Η Σβιτολίνα είναι πολύ σοβαρή για τον Μονφίς

O Γκαέλ Μονφίς πέρασε στους '16' του ATP 500 Dubai Duty Free Tennis Championships, με τους δημοσιογράφους να επικεντρώνουν στο διαφορετικό της προσέγγισης του Γάλλου στο τένις, σε σύγκριση με τη σύντροφο του, Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Σβιτολίνα είναι πολύ σοβαρή για τον Μονφίς

Ο Γκαέλ Μονφίς είναι το Νο23 στην παγκόσμια κατάταξη και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι, για το ATP 500 Dubai Duty Free Tennis Championships.

Διοργάνωση στην οποία ειρήσθω εν παρόδω ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους '16', όπου κέρδισε και τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ, Νο155 του κόσμου. Πίσω στον Γάλλο, πριν το παιχνίδι του με τον Μάριο Mπαγδατή (#128), επίσης σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ των ερωτήσεων που του τέθηκαν ήταν και μια για τη σύντροφο του, την Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία στην παρούσα φάση είναι η έκτη καλύτερη τενίστρια του πλανήτη.

Η Σβιτολίνα είναι πολύ σοβαρή για τον Μονφίς

Η σχέση αυτή αποκαλύφθηκε στο Australian Open, όταν εκείνη 'πόσταρε' ένα στόρι αγκαλιά με κάποιον που φορά Asics -και τότε έγινε η σύνδεση. Την επομένη, μετά τη νίκη της επί της Κούζμοβα τη ρώτησαν αν ισχύει πως είναι με τον Γάλλο. " Δεν περίμενα να μου γίνει αυτή η ερώτηση, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Είμαστε εδώ για το τένις και για αυτό μου φαίνεται περίεργο. Παρ' όλα αυτά, έχει έλθει εδώ για να με στηρίξει. Το ίδιο κάνω και εγώ στα δικά του παιχνίδια. Καταλαβαίνει. Καταλαβαίνω και όλα είναι τέλεια". Η προηγούμενη σχέση της ήταν με Βρετανό παίκτη του κρίκετ.

Τώρα ήλθε η σειρά του Μονφίς να μιλήσει για την Ουκρανή.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε μια χαρά. Aυτή η σχέση έχει δημοσιότητα, γιατί η Ελίνα είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Για εμένα, το τένις δεν είναι το θέμα. Εννοώ ότι και ποδόσφαιρο να έπαιζε -ή κρίκετ ή οτιδήποτε- πάλι θα πήγαινα στα παιχνίδια της. Είμαστε μαζί επειδή αγαπιόμαστε. Και το τένις είναι ένα ακόμα κοινό που έχουμε, ώστε να καταλαβαίνουμε καλύτερα και πιο εύκολα ο ένας τον άλλον”.

Πάρε μια δόση αγάπης.

Έχουν τους ξεχωριστούς λογαριασμούς τους στα social media, έχουν και έναν κοινό στο Instagram: τον g.e.m.s.life Εκεί γράφουν πως “ δεν είμαστε τέλειοι, κάνουμε λάθη και θα κάνουμε και άλλα -λάθη. Και αυτό είναι ΟΚ”. Ο Μονφίλς εξήγησε πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει το τένις είναι πολύ πιο απλός, από εκείνον της συντρόφου του. Είναι πιο χαλαρός, πιο άνετος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Στιλ που το 2016 τον είχε 'βγάλει' στο Νο6 του κόσμου.

“Πιστεύω πως αυτό που κάνω, το πώς προπονούμαι δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν πολλοί. Όπως δεν είναι εύκολο για εμένα να κάνω ό,τι οι άλλοι”. Συμπεριλαμβανομένης της Σβιτολίνα.

Oμολογώ ότι ο τρόπος που προσεγγίζει η Ελίνα το τένις είναι πολύ σοβαρός, για εμένα. Θαυμάζω ό,τι κάνει, το πώς δουλεύει, τη νοοτροπία που έχει. Είναι απίστευτη. Πάντα όμως, λέω πως αυτό δεν είναι για εμένα. Είναι πολύ σοβαρή για εμένα

" Ο τρόπος της είναι αυτός που είναι γιατί έτσι το θέλει η ίδια, ώστε να βρίσκεται εκεί όπου είναι. Για να γίνει καλύτερη. Θα έλεγα πως το μόνο κοινό κίνητρο που έχουμε είναι να κάνει ο ένας τον άλλον υπερήφανο. Λατρεύω να νικά και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη.

Σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι σοβαρός με τον τρόπο μου. Που είναι ο φυσιολογικός. Δουλεύω πολύ με τον προπονητή μου και με τον εαυτό μου. Στο τέλος της ημέρας, αμφότεροι προσπαθούμε να είμαστε στην κορυφή. Ο καθένας με τον τρόπο του. Αυτή είναι η ομορφιά της σχέσης μας”.

Η Σβιτολίνα είναι πολύ σοβαρή για τον Μονφίς

Για την ιστορία, ο Γάλλος είχε συνάψει σχέσεις στο παρελθόν με την Ντομικίνα Τσιμπούλκοβα, ενώ υπήρχαν φήμες που τον ήθελαν και με την -επίσης τενίστρια- Αλίζ Κορνέ.

Photos: Ιnstagram

News 24/7

24MEDIA NETWORK