Year in Search 2018: O Στέφανος Τσιτσιπάς χάνει στο Google μόνο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Google εξέδωσε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων χρηστών για το 2018 και ο κορυφαίος τενίστας της χώρας αναζητήθηκε στη μηχανή του Google περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα αθλητή.

Year in Search 2018: O Στέφανος Τσιτσιπάς χάνει στο Google μόνο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έχει πάντα ενδιαφέρον το να παρουσιάζονται με στοιχεία και στατιστικά οι συνήθειες ενός λαού σε μηχανισμούς αναζήτησης όπως το Google. Το φετινό 'Year in Search' λοιπόν, μας έκανε αρκετά σοφότερους.

> Στο γήπεδο των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων, βρίσκει κανείς το ριάλιτι 'Power of Love' στην πρώτη θέση και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας στην τρίτη. Αυτή είναι και η ψηλότερη θέση αθλητικού γεγονότος στη συγκεκριμένη δεκάδα. Στην έκτη θέση μάλιστα, υπάρχει και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ματς που αναμφίβολα σημάδεψε την περσινή σεζόν τόσο όσον αφορά τη Super League, όσο και γενικότερα.

> Στον μάλλον ευρύ τομέα 'Διασημότητες', η κριτής του Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στην πρώτη θέση, ενώ την ακολουθεί κατά πόδας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάνω από τη Meghan Markle! Το δεύτερο δηλαδή πιο πολυψαγμένο πρόσωπο για το 2018 ήταν από το χώρο του αθλητισμού και δη, του τένις. Όχι κι άσχημα, έ;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος αθλητής στην πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά, η δεκάδα των... Διασημοτήτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στέφανος Τσιτσιπάς

Meghan Markle

Όλγα Φαρμάκη

Μίκης Θεοδωράκης

Τρύφωνας Σαμαράς

Ξένια Rec

Demi Lovato

Έλενα Χριστοπούλου

Ελένη Φουρέιρα

(φωτογραφία: AP Images/Luca Bruno)

News 24/7

24MEDIA NETWORK