Καμπάνια Τσιτσιπά για φίλο του με εγκαύματα και άλλους πληγέντες

Έναν από τους εγκαυματίες ο Έλληνας τενίστας τον γνωρίζει. Είναι παιδικός φίλος του και τον στηρίζει, σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή, όσο μπορεί. Μαζί και τους υπόλοιπους που κατάφεραν να γλιτώσουν από την "οργή" της φωτιάς.

Η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική άφησε πίσω της περισσότερους από 80 νεκρούς και πολλούς παραπάνω τραυματίες - ορισμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει για κάποιον να νοιάζεται.

Ο φίλος του ο Άλεξ, ένα παιδί που έπαιζαν μαζί τένις, γλίτωσε τη ζωή του, αλλά όχι το κορμί του. Νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση, την ίδια στιγμή που έχασε το σπίτι του.

Το ίδιο συνέβη σε χιλιάδες άλλους.

 

Αυτός είναι ο λόγος που ο νεαρός τενίστας άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό. Ο ίδιος, αφού διηγήθηκε μια ιστορία που πριν από 10 χρόνια τον είχε επηρεάσει πολύ, ανακοίνωσε πως κάνει την αρχή μς 5.000 ευρώ, ελπίζοντας πως θα υπάρξει συνέχεια.

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.