Νέο σοκ για Σαράποβα: κινδυνεύει με 7 χρόνια φυλακή!

Μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποιό ενεπλάκη τώρα η Μαρία Σαραπόβα έχει μπροστά της νέους μεγαλύτερους μπελάδες καθώς απειλείται με φυλάκιση επτά ετών αν αποδειχτεί η συμμετοχή της σε επιχειρηματική απάτη!

Νέο σοκ για Σαράποβα: κινδυνεύει με 7 χρόνια φυλακή!

Είναι μία από τις διασημότερες τενίστριες παγκοσμίως εδώ και πάνω από δέκα χρόνια όμως το τελευταίο διάστημα μόνο εφιαλτικό μπορεί να χαρακτηριστεί για την Μαρία Σαραπόβα.

Και αυτό γιατί πάνω που αρχίζει να πατάει σιγά σιγά στα πόδια της έχοντας επιστρέψει στα κορτ μετά από 15μηνη "υποχρεωτική άδεια" που της επιβλήθηκε (είχε εμπλοκή σε σκάνδαλο ντόπινινγκ) κινδυνεύει τώρα να πιαστεί στην τσιμπίδα του νόμου στην Ινδία αν αποδειχτεί η συμμετοχή της σε επιχειρηματική απάτη!

Τι ακριβώς συνέβη; Το 2012 η Ρωσίδα είχε πληρωθεί από την εταιρία "Homestead Infrastructure Development" προκειμένου να διαφημίσει μέσω σποτ ένα από τα διαμερίσματα (είχε την ονομασία "Ballet by Sharapova") σε έναν υπερπολυτελές ουρανοξύστη που θα χτιζόταν στο Νέο Δελχί, ο οποίος θα περιελάμβανε μεταξύ άλλων ακαδημία τένις και ελικοδρόμιο.

"Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μέρος που θα κάνει τους ιδιοκτήτες του να αισθάνονται πως κατέχουν κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό", έλεγε μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο σποτ η πεντάκις νικήτρια Grand Slam, όμως πέντε χρόνια μετά βρίσκεται σε εξαιρετικά αμήχανη θέση.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης δεν κατασκευάστηκε ποτέ, με την εταιρία πίσω από την κατασκευή να κατηγορείται πως "βούτηξε" εκατομμύρια δολάρια από υποψήφιους αγοραστές διαμερισμάτων πριν εξαφανίσει τα ίχνη της.

"Οποιαδήποτε διασημότητα στηρίζει ένα εγχείρημα γίνεται μέλος αυτής της εταιρίας. Ουδείς θα πήγαινε να επενδύσει σε ένα πρότζεκτ που δεν θα υπήρχε το όνομα της Σαραπόβα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Piyush Singh, δικηγόρος που εκπροσωπεί έναν από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το έργο αναμενόταν να είναι έτοιμο το 2016 όμως σύμφωνα με τον εν λόγω δικηγόρο οι εργασίες σταμάτησαν αφού πρώτα οι κατασκευαστές είχαν βάλει στην τσέπη εκατομμύρια ευρώ από τους αγοραστές.

Η αστυνομία έχει ήδη ανοίξει φάκελο κατά της Σαραπόβα με την κατηγορία της απάτης και της συνομωσίας (στο πλαίσιο του ευρύτερου φακέλου κατά της εταιρίας) και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση επτά χρόνων!

News 24/7

24MEDIA NETWORK