Ο Φέντερερ παίζει μεγάλο τένις και σε ποταμόπλοιο!

Ρότζερ Φέντερερ και Τόμας Μπέρντιχ έδειξαν την κλάση τους καθώς έπαιξαν τένις πάνω σε... ποταμόπλοιο. Διαβάστε για ποιο λόγο πήραν μέρος σε αυτό το σουρεάλ παιχνίδι (VIDEO)!

Ο Φέντερερ παίζει μεγάλο τένις και σε ποταμόπλοιο!

Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν ξεχωριστό για τους κατοίκους στο κέντρο Πράγας που έτυχε να βρεθούν στην ιστορική γέφυρα Charles καθώς εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν ένα μοναδικό θέαμα: τους Ρότζερ Φέντερερ και Τόμας Μπέρντιχ να δίνουν αγώνα τένις πάνω σε πλοίο που διέσχιζε τον ποταμό Βλτάβα!

Ο λόγος συγκεκριμένος, μιας που ο κάτοχος 18 τίτλων Grand Slam και ο Τσέχος σπουδαίος αντίπαλός του στα κορτ εγκαινίαζαν επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για το Laver Cup που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Πράγα.

Πρόκειται για τουρνουά στη μνήμη του θρυλικού Ροντ Λέιβερ όπου μία ομάδα που θα αποτελείται συνολικά από έξι Ευρωπαίους τενίστες, μεταξύ των οποίων οι Φέντερερ, Ναδάλ και Μπέρντιχ, θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα με επίλεκτους μή Ευρωπαίους.

"Το Laver Cup είναι το πιο συναρπαστικό νέο τουρνουά που έχουμε δει στο χώρο του τένις εδώ και πολύ καιρό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος πουθα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αντιπάλους όπως ο Ράφα και ο Τόμας.

Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα και να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και να είμαστε ζευγάρια μαζί, αφού έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο.

Πρόκειται για μία διαφορετική εμπειρία για τους παίκτες και τους φιλάθλους και είναι ωράιο που θα πάρουμε στο πρώτο Laver Cup εδώ στην όμορφη πόλη της Πράγας", δήλωσε ο Φέντερερ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία για το κοινό από την ερχόμενη Παρασκευή (24/2).

News 24/7

24MEDIA NETWORK