Ο Κύργιος αποχώρησε πάλι με θόρυβο από το Shanghai Masters

Το τελευταίο επεισόδιο της 'Κυργιάδας' αφορά την τέταρτη διαδοχική χρονιά που κάνει κάτι απρεπές στη Shanghai. Πάλι βαριόταν, πάλι τσακώθηκε με τον umpire, τον οποίο μάλιστα απείλησε.

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Shanghai Masters. Δηλαδή, βρισκόταν έως το παιχνίδι με τον Bradley Klahn, #104 στον κόσμο, για τον πρώτο γύρο. Το αουτσάιντερ νίκησε τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος εντοπίζεται στο #38 της παγκόσμιας κατάταξης, με 4-6, 6-4, 6-3, σε 1 ώρα και 17 λεπτά. Όπως πιθανόν να κατάλαβες, στο μεσοδιάστημα του αγώνα, ο 23χρονος ένιωσε -πάλι- να βαριέται και απλά περίμενε να τελειώσει το ματς.

Αν δεν σχολίαζε μια ενέργεια του ο umpire Damien Dumusois, η παρουσία του Κύργιου θα περνούσε απαρατήρητη. Δεν κρατήθηκε όμως, ο Γάλλος και έπειτα από έναν άσο του Αμερικανού, του είπε "ο τελευταίος πόντος ήταν πραγματικά στο όριο", αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν προσπάθησε ιδιαίτερα. Ο Κύργιος απάντησε "δεν με νοιάζει, bro. Και δεν έχεις το δικαίωμα να μου λες ότι δεν προσπάθησα".

Πήρε μια ανάσα και επέστρεψε με το "όριο με την καλή ή την κακή έννοια;", με τον umpire να του λέει "ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Είναι συγκεκριμένος ο τρόπος που παίζεις τένις, σε ένα γήπεδο".