Πρόστιμο για... πλούσιους "έφαγε" ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος είναι "τρελός" όταν αγωνίζεται και το τελευταίο του επίτευγμα ήταν να παρατήσει στη μέση τον αγώνα του κόντρα στον Στιβ Τζόνσον στη Σαγκάη. Ο αθλητής με ελληνική καταγωγή επικαλέστηκε τραυματισμό, αλλά δεν περίμενε ποτέ τον γιατρό να τον εξετάσει. Το κάμωμα αυτό θα το πληρώσει ακριβά πάντως.

Με τον Νικ Κύργιος, στα 22 του μόλις, όλα είναι πιθανά να συμβούν την ώρα που αγωνίζεται. Από το να μιλήσει άσχημα, μέχρι να σπάσει τη ρακέτα του, αλλά να εγκαταλείψει αγώνα στα μέσα της ροής του δεν το περίμενε κανείς. Το έκανε κι αυτό όμως...

Στο China Open ο ελληνικής καταγωγής αθλητής σταμάτησε τον αγώνα με τον Στιβ Τζόνσον όταν έχασε το πρώτο σετ και έφυγε επικαλούμενος πρόβλημα τραυματισμού, γιατρό πάντως να τον εξετάσει δεν περίμενε ποτέ.

Την ενέργειά του αυτή ο Κύργιος θα την πληρώσει ακριβά καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 31.085 δολαρίων!

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την περσινή σεζόν στη Σαγκάη και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Σβέρεφ ο Κύργιος κατηγορήθηκε ότι "έστησε" το παιχνίδι. Απρόβλεπτος τελείως ο Νικ...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".