Σοκολάτα... Σαράποβα

Το τένις τελείωσε για τη Σαράποβα, όμως μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή της. Η Ρωσίδα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σοκολάτα.

Σοκολάτα... Σαράποβα

Η καριέρα της Σαράποβα στο τένις μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που ξέσπασε το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως έδυσε για τα καλά, όμως μια νέα σελίδα δείχνει να ανοίγεται στη ζωή της.

Η Ρωσίδα τενίστρια πρόκειται να λανσάρει τις επόμενες ημέρες μέσω της εταιρίας της "Sugarpova", μια σοκολάτα διαίτης, η οποία θα απευθύνεται και σε αθλητές.

Η εταιρία "Sugarpova" ιδρύθηκε το 2012 με αρχικό προϋπολογισμό 500.000 δολάρια και σήμερα η αξία της εκτιμάται ότι φτάνει τα 20 εκ. δολάρια. Μάλιστα το 2013 η Σαράποβα σκόπευε να αλλάξει το όνομά της σε "Sugarpova" στο US Open εκείνης της χρονιάς, για λόγους προώθησης, ωστόσο δεν έκανε την ιδέα της πράξη.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η "Sugarpova" θα κυκλοφορήσει στην αγορά μπάρες σοκολάτας, καθώς μέχρι πρότινος εμπορευόταν άλλα ζαχαρωτά.

Η Σαράποβα έκανε γνωστά τα μελλοντικά σχέδιά της σχετικά με την κυκλοφορία της σοκολάτας της, με μια ανάρτησή της στο twitter:

News 24/7

24MEDIA NETWORK