Στο Νο. 1 του κόσμου ο Άντι Μάρεϊ!

Ο Ράονιτς αποσύρθηκε από τον ημιτελικό του Paris Masters, ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον τελικό και από τη Δευτέρα θα είναι το νέο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης!

Στο Νο. 1 του κόσμου ο Άντι Μάρεϊ!

Μετά τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς στο Paris Masters ο Άντι Μάρεϊ χρειαζόταν απλά να περάσει στον τελικό, προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή του κόσμου. Για να τα καταφέρει έπρεπε να επικρατήσει του Ράονιτς στον ημιτελικό ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (05/11).

Ο Μάρεϊ δεν χρειάστηκε να παίξει καν όμως αφού ο Καναδός ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον αγώνα. Έτσι, ο Άντι Μάρεϊ από τη Δευτέρα (7/11) θα είναι και τυπικά το νέο Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη του τένις!

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσει τέλος στην κυριαρχία του Τζόκοβιτς ο οποίος έμεινε στην κορυφή για 122 εβδομάδες. Παράλληλα, ο Μάρεϊ θα γίνει ο πρώτος Βρετανός ο οποίος θα βρεθεί στην κορυφή της Παγκόσμιας Κατατάξης από το 1973 όταν και καθιερώθηκε αυτή.

Μάλιστα, την Κυριακή (6/11) ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Ίσνερ ο οποίος επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 επί του Τσίλιτς και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ένα ακόμα τρόπαιο μέσα στη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK