Το συγκινητικό γράμμα της Σερένα Γουίλιαμς στην δύο μηνών κόρη της!

Η Σερένα Γουίλιαμς πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ χορηγού της και τα λόγια της προς την δύο μηνών κόρη της είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά. Δείτε το VIDEO!

Το συγκινητικό γράμμα της Σερένα Γουίλιαμς στην δύο μηνών κόρη της!

Έφερε την κόρη της στον κόσμο την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου και μόλις πριν λίγες ημέρες έκανε το γάμο της με τον Αλέξις Οχάνιαν, παρόλα αυτά το πρώτο μήνυμα προς την Αλέξις Ολιμπία δεν άργησε να έρθει από την Σερένα Γουίλιαμς.

Αυτό το έκανε μέσω ενός διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησε για έναν εκ των χορηγών της (Gatorade), με την "βασίλισσα των Grand Slam" να συγκινεί με τα λόγια γεμάτα αθλητισμό προς τη... διάδοχό της.

"Μικρή μου, δεν με ενδιαφέρει εάν δεν παίξεις καλά τένις και δεν θα θυμώσω εάν επιλέξεις να μην αγγίξεις ποτέ ρακέτα. Όμως σε παρακαλώ, σε αυτό το το παιχνίδι της ζωής, μην σταματήσεις ποτέ να αγωνίζεσαι.

Το άθλημα, όπως μου δίδαξε εμένα, θα διδάξει και σε εσένα να είσαι δυνατή και να ανακαλύψεις τη δύναμη του σώματός σου. Θα μάθεις να κινείσαι και θα καταλάβεις πώς θα κινηθούν οι άλλοι.

Το άθλημα θα σε διδάξει την δύναμη της ομάδας. Δεν έχει σημασία εάν θα έχετε δεσμούς αίματος ή μόνο μέσα στα αποδυτήρια, δεν θα έχει σημασία αν έχετε το ίδιο χρώμα στο δέρμα ή στη φανέλα, θα βρείς τις αδερφές σου στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποιες φορές θα πετύχεις το στόχο σου, άλλες φορές όχι. Όμως όλους τους στόχους θα τους φτάσετε ως ομάδα. Θα βρεις το θάρρος να περπατάς με ψηλά το κεφάλι και για να ουρλιάζεις παντα πιο δυνατά στο γήπεδο που θα επιλέξεις να αγωνίζεσαι.

Οπότε συνέχισε να παίζεις μικρή μου, συνέχισε να παίζεις", ήταν τα λόγια της Αμερικανίδας τενίστριας προς την κόρη της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK