ΤΡΟΜΕΡΟ! Έψαλαν ύμνο των Ναζί σε αγώνα ΗΠΑ-Γερμανίας

Σούπερ γκάφα και συγγνώμη από την ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ, καθώς σε αγώνα για το FED Cup μεταξύ Αμερικανίδων και Γερμανίδων έψαλαν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας!

Σοκ για τις Γερμανίδες τενίστριες πριν από αγώνα για το FED Cup με την ομάδα των ΗΠΑ, καθώς οι διοργανωτές έψαλαν τον ναζισιτικό ύμνο και όχι αυτόν που τον αντικατέστησε μετά το β' παγκόσμιο πόλεμο.

"Ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει. Τρομακτικό και σοκαριστικό", δήλωσε η Άντρεα Πέτκοβιτς, συγκλονισμένη από την γκάφα των Αμερικανών.

Η αμερικανική ομοσπονδία τένις εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απολογήθηκε για το λάθος: "Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή απολογία μας για ό,τι συνέβη. Εγγυόμαστε ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει τέτοιο λάθος...", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

 

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι οι Γερμανίδες τενίστριες έψαλαν τον νέο ύμνο και όχι αυτόν που έχει ταυτιστεί με την περίοδο που ο Χίτλερ βρισκόταν στην εξουσία.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.