Χάνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Νέιθαν Ντικς

Ο Νέιθαν Ντικς δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 50 χιλιόμετρα βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου τον προσεχή Αύγουστο.

Ο 31χρονος Αυστραλός βαδιστής, ο οποίος πριν από δύο χρόνια στην Οσάκα επικράτησε ίσως στο πιο επίπονο αγώνισμα του στίβου, δεν βρίσκεται στην επιθυμητή, γι'αυτόν, αγωνιστική κατάσταση ώστε να ταξιδέψει στο Βερολίνο και να προσπαθήσει να επαναλάβει τον προδιετίας θρίαμβό του.

Ο Ντικς είχε χάσει και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου καθώς ήταν επιτακτική η ανάγκη να υποβληθεί σε επέμβαση στο γοφό ώστε να λύσει το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Μετά το χειρουργείο ο Αυστραλός δεν μπόρεσε να ξαναβρεί το ρυθμό του στις προπονήσεις και έτσι ανακοίνωσε την απόσυρση της συμμετοχής του από το φετινό μεγάλο ραντεβού του κλασικού αθλητισμού:

"Δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που απαιτείται ή που θα ήθελα να βρίσκομαι" , δήλωσε ο Ντικς.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!