Φοβήθηκε κι έμεινε χαμηλά η Παπαχρήστου

Η απειλή των άκυρων αλμάτων χάλασαν τον αγώνα της Βούλας Παπαχρήστου, η οποία δεν κατάφερε στον τελικό του τριπλούν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να επαναλάβει την προ διετίας επιτυχία στο Πόρτλαντ.

Το άκυρο άλμα είναι ο φόβος και ο τρόμος των αθλητών. Δυστυχώς επηρέασε και την προσπάθεια της Βούλας Παπαχρήστου, η οποία προκειμένου να κάνει όλες τις προσπάθειές της στον τελικό του τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, πατούσε πολύ πίσω από τη βαλβίδα.

Το αποτέλεσμα; Να έχει καλύτερα άλμα στα 14μ05 και να μην καταλάβει μια καλύτερη θέση από την 6η.

Η Παπαχρήστου πήγε στο Μπέρμιγχαμ με το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει το 2016 στο Πόρτλαντ, αλλά δεν το υπερασπίστηκε. Όχι πως πήγε άσχημα, αλλά θα μπορούσε σίγουρα καλύτερα. Με 14μ35, φερ' ειπείν, θα ήταν στην τετράδα!

Τα μετάλλια κρίθηκαν στο 14μ40 με την Ισπανία Πελετέιρο να κατακτά το χάλκινο. Το χρυσό πήγε στη Γιουλιμάρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα με 14μ63, ενώ η Τζαμαϊκανή Κίμπερι Γουίλιαμς είχε 14μ48 και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!