ΓΕΝΝΑΙΑ: Καμία ευθανασία για την Φερφόοτ

Είχε, ατυχώς όπως αποδείχθηκε, γραφτει ότι η Μαριέκε Φερφόοτ θα προχωρήσει σε ευθανασία μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Η Βελγίδα αθλήτρια-πρότυπο το δίεψευσε πανηγυρικά. "Είμαι εδώ για να συνεχίσω να ζω όσο αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Η ευθανασία θα γίνει όταν το αποφασίσω".

ΓΕΝΝΑΙΑ: Καμία ευθανασία για την Φερφόοτ

H Mαριέκε Φέρφοοτ δεν το βάζει κάτω και παρά τα όσα έχει γράψει κατά καιρούς ο βελγικός τύπος δεν σκοπεύει να κάνει ακόμη χρήση της ευθανασίας της οποίας τα έγγραφα έχει υπογράψει από το 2008.

Η Βελγίδα παραολυμπιονίκης, που ζει μόνιμα στα Κανάρια Νησιά, δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα με την ιδεά και παρά τα τεράστια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει , δεν θα παραρατήσει ακόμα.

Η ασθένειά μου προκαλεί μεγάλο πόνο. Και όταν έχει κρύο ή βρέχει ο πόνος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο" δηλώνει η Φέρφοοτ η οποία άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με πρήξιμο στα πόδια της όταν ήταν 14 χρονών. Το πρήξιμο εξαπλώθηκε στα γόνατα μέχρι που στα 20 την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

" Μετά το Ρίο αφήνω τους αγώνες, πονάω πολύ. Εδώ κοιμάμαι περίπου μία ώρα, πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα μπορούσε να κοιμηθώ από τις 5 έως τις 8 το πρωί. Αλλά δεν θέλω να κάνω ακόμα ευθανασία. Οταν έρθει η ώρα, θα προχωρήσω. Θέλω ακόμα χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου. Εχω τα χαρτιά για την ώρα που δεν θα θέλω πια να ζήσω" καταλήγει η τεράστια αθλήτρια.

Πριν προβληματιστείτε λοιπόν για τα δικά σας θέματα καθημερινότητας, φέρτε στο μυαλό σας τον αγώνα που δίνει κάθε ώρα στη ζωή της η 37χρονη Βελγίδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK