Στεφανίδη: "Ποια είναι η Αυγή ρε παιδιά;"

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε την απάντησή της στο άρθρο της "Αυγής" που τη συμβούλευε να διαβάζει.

Απάντηση έδωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στο άρθρο της εφημερίδας "Αυγής", το οποίο την καλούσε να... διαβάζει προτού κάνει δηλώσεις.

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, μιλώντας την Κυριακή στον "ΑΝΤ1", σχολίασε μεταξύ άλλων, τον σάλο που ξέσπασε για τους Έλληνες ολυμπιονίκες από άρθρο του εντύπου, χωρίς να το κατονομάζει: "Επειδή διάβασα κάποια σχόλια τις τελευταίες μέρες, να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα".

Η "Αυγή" πέρασε στην αντεπίθεση με νέο σχόλιο, στο οποίο μεταξύ άλλων έδινε συμβουλές στη χρυσή ολυμπιονίκη του Ρίο ντε Ζανέιρο, απόφοιτο του πανεπιστημίου του Στάμφορντ και κάτοχο μάστερ στη γνωστική ψυχολογία "όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης".

Η ανταπάντηση της 26χρονης πρωταθλήτριας ήρθε μέσω twitter. Αρχικά απαντώντας σε ένα tweet του δημοσιογράφου Χάρη Σταύρου, στο οποίο εξέφρασε μία απορία.

 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση διαγράφηκε λίγο αργότερα, για να επανατοποθετηθεί με νέο tweet:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η απάντηση της "Αυγής" στη Στεφανίδη
Ξέσπασμα και εξώδικο Πύρρου Δήμα κατά εφημερίδας

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.