Η Μαρία Μούτολα ανέλαβε την Κάστερ Σεμένια!

Μεγάλη στροφή στην καριέρα της Κάστερ Σεμένια. Η Νοτιοαφρικανή δρομέας αποφάσισε να συνεχίσει χωρίς τον μέντορά της Μάικλ Σέμε και, πλέον, προπονήτριά της αναλαμβάνει η σπουδαία Μαρία Μούτολα!

Η Μαρία Μούτολα ανέλαβε την Κάστερ Σεμένια!

Το εκπληκτικό είναι πως και η Μούτολα είχε ένα σωματότυπο που θύμιζε άντρα, η μορφή της όμως, ήταν και είναι καθ' όλα γυναικεία. Εξού και δεν υπήρξαν ποτέ αμφιβολίες για να ψάξουν την ταυτότητά της, όπως έκαναν με τη Σεμένια.

Το εντυπωσιακό είναι πως η Νοτιοαφρικανή, δευτεραθλήτρια κόσμου στο Παγκόσμιο της Κορέας δήλωσε από παιδί θαυμάστρια της Μοζιμβικανής.

« Είναι το είδωλό μου από τότε που ήμουν παιδί. Θα είμαι μία σπουδαία δάσκαλος για μένα», ανέφερε στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από την ελβετική εταιρία δημοσίων σχέσεων που την έχει αναλάβει.

Είπαμε, άλλωστε, πως η στροφή που γίνεται είναι μεγάλη... Η Μούτολα (φωτογραφία), που έχει αναδειχτεί Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 800 μέτρα, από τη στιγμή που σταμάτησε να τρέχει, παίζει ημιεπαγγελματικό ποδόσφαιρο στη Νότα Αφρική. « Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα η Κάστερ. Είναι μια σπουδαία νεαρή αθλήτρια», ανέφερε η Μούτολα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK