Η Stoiximan Ονομαστικός Χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η Stoiximan θα είναι ο Ονομαστικός Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" για τα επόμενη δύο έτη, αρχής γενομένης από τον Stoiximan.gr 12o Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Η Stoiximan Ονομαστικός Χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου και χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς Υγείας κάθε ηλικίας και επιπέδου αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη γεμάτη λάμψη και χρώμα εαρινή γιορτή της.

Η Stoiximan στήριξε την περσινή διοργάνωση ως ο Μεγάλος Χορηγός της. Πλέον, η εταιρεία, που εδώ και χρόνια στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό σε επίπεδο βάσης, αλλά και πρωταθλητισμού, αναλαμβάνει και συμπορεύεται με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο δια των παράλληλων εκδηλώσεών του διαθέτει επιπλέον ιστορικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, δήλωσε:" Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Stoiximan στηρίζει τη μεγαλύτερη μαζική αθλητική διοργάνωση, θεσμό της Θεσσαλονίκης. Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μας βρίσκει αυτή τη χρονιά υπερήφανο Ονομαστικό Χορηγό. Ήδη, από την προηγούμενη φορά μέσω της Stoiximan Running Τeam καταφέραμε να υλοποιήσουμε δράσεις για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών. Φέτος διατηρούμε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή μας σε αυτή την εξαιρετικής σημασίας για τη Bόρεια Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την χώρα διοργάνωση. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, αυτή που εκφράστηκε με το σύνθημα “Είμαστε εδώ για τον ελληνικό αθλητισμό” και παραμένουμε δίπλα σε διοργανώσεις που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Μαζί με συνεργαζόμενους φορείς αλλά και ολόκληρη τη Stoiximan Running Team, θα ενισχύσουμε το έργο κοινωνικών Ιδρυμάτων, για να σταθούμε σταθερά και υπεύθυνα κοντά σε όσους μας χρειάζονται. Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του αθλητισμού και των ανθρώπων που μοιράζονται τη χαρά αυτής της συμμετοχής. Στόχος μας είναι να δούμε τη διοργάνωση αυτή να μεγαλώνει και να προσκαλεί ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς να ζήσουν αυτή την μοναδική αγωνιστική εμπειρία".

Τη διεύρυνση της συνεργασίας με τη Stoiximan καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος: " Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και τη χώρα μας, ένα κοινωνικό γεγονός αθλητικού αλλά και πολλαπλού χαρακτήρα με σημαντικότατη θετική κοινωνική παρέμβαση, ένα γεγονός το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου αγωνιστικής κατάστασης, αποτελώντας την εαρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης. Η Stoiximan, η οποία έμπρακτα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό σε επίπεδο βάσης αλλά και πρωταθλητισμού, για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για όλους μας ότι με την μεγάλη εταιρεία με τους κοινούς με εμάς στόχους και ιδανικά σε θέματα αθλητισμού και κοινωνικής ευθύνης θα συμπορευτούμε, με τη βεβαιότητα ότι απόρροια αυτής της σχέσης θα είναι η ποιοτική βελτίωση της διοργάνωσης και φυσικά η ακόμη καλύτερη υποστήριξη των ακόμη περισσότερων συμμετεχόντων, στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 2 Απριλίου, σε έναν από τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, του ιστορικού Μαραθωνίου Πέλλα – Θεσσαλονίκη και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ και 5.000μ. του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»".

News 24/7

24MEDIA NETWORK