Ιάπωνας ρέκορντμαν 105 ετών προκαλεί τον Μπολτ

Το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness έγραψε ο Ιάπωνας Χιντεκίτσι Μιγιαζάκι, ο οποίος διένυσε απόσταση 100 μέτρων σε 42 δευτερόλεπτα και 22 δέκατα του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο γρήγορος άνδρας άνω των 105 ετών. .

Είναι 105 χρονών, τρέχει και σπάει ρεκόρ. Ο λόγος για τον Ιάπωνα Χιντεκίτσι Μιγιαζάκι, ο οποίος λίγες ώρες μετά τη συμπλήρωση 105 χρόνων ζωής πραγματοποίησε ρεκόρ στην κούρσα των 100 μέτρων για δρομείς άνω των 105, με χρόνο 42 δευτερόλεπτα και 22 δέκατα του δευτερολέπτου.

"Δεν είμαι χαρούμενος με τον χρόνο. Άρχισα να δακρύζω κατά τη διάρκεια του αγώνα επειδή πήγαινα πολύ αργά. Ίσως γερνάω.

Είμαι ακόμη πρωτάρης. Πρέπει να προπονηθώ πιο σκληρά. Έχω στόχο τα 35 δευτερόλεπτα. Μπορώ να πάω πιο γρήγορα", δήλωσε αμέσως μετά την επίτευξη του ρεκόρ του ο Μιγιαζάκι.

Όσο για τον... αντίπαλό του, Γιουσέιν Μπολτ, είπε: "Δύο ή τρία χρόνια πριν, ο Μπολτ ήρθε στην Ιαπωνία και είπε ότι ήθελε να με συναντήσει. Με κάλεσε για να το οργανώσουμε αλλά ήμουν έξω και έφυγε χωρίς να συναντηθούμε. Ένιωσα πολύ στενοχωρήμενος".

Κληθείς να σχολιάσει τις κορυφαίες επιδόσεις του Τζαμαϊκανού τόνισε: "Δεν έχει τρέξει ακόμη με εμένα!". Αποστομωτικός...

 

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.