Ο 21χρονος σπρίντερ που έχει τρελάνει την Αμερική και είναι ταχύτερος του Μπολτ!

Ο Κρίστιαν Κόουλμαν είναι μόλις 21 ετών κι όμως έχει καταφέρει κάτι συγκλονιστικό. Να σπάσει το φράγμα το 10'' στα 100 μ. σε μικρότερη ηλικία απ' ότι το είχε καταφέρει ο Γιουσέιν Μπολτ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ήδη πολλοί τον χρίζουν διάδοχό του (VIDEO).

Ο 21χρονος σπρίντερ που έχει τρελάνει την Αμερική και είναι ταχύτερος του Μπολτ!

Η καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ φτάνει προς το τέλος της, όμως φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη ο διάδοχός του. Ο Τζαμαϊκανός σταρ που έχει σαρώσει τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θεωρείται ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου έχει πλέον ανταγωνισμό κι αυτός ακούει στο όνομα Κρίστιαν Κόουλμαν.

Δεν είναι από την Τζαμάικα, αλλά από τις ΗΠΑ και είναι μόλις 21 ετών. Πρόσφατα συμμετείχε στο τουρνουά NCAA του Όρεγκον και κατάφερε να "σπάσει" το φράγμα των 10 δευτερολέπτων στα 100 μέτρα. Ο χρόνος του ήταν 9.82 δεύτερα και φυσικά τερμάτισε πρώτος, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου. Όχι για το χρόνο που έκανε, αλλά για την ηλικία στην οποία το πέτυχε. Βλέπετε ο Μπολτ το είχε καταφέρει λίγο πριν κλείσει τα 22 του. Τότε ο Τζαμαϊκανός είχε κάνει 9.76'' αλλά οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι ο Κόουλμαν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Μάλιστα στηρίζουν πολλά πάνω του για χρυσά μετάλλια στους αγώνες ταχύτητας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ:

AP Photo/Timothy J. Gonzalez

News 24/7

24MEDIA NETWORK