Ο Μπολτ εξήγησε την περίφημη φωτογραφία με το χαμόγελο

Τι, άραγε, σκεφτόταν ο Γιουσέιν Μπολτ και χαμογελούσε κατά τη διάρκεια μίας εκ των τριών χρυσών αγώνων του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο; Οχι πάντως κάτι πονηρό. Ο Τζαμαϊκανός σταρ έδωσε τη δική του... φυσιολογική εξήγηση.

Ο Μπολτ εξήγησε την περίφημη φωτογραφία με το χαμόγελο

Η φωτογραφία με τον Γιουσέιν Μπολτ να χαμογελά καθώς τρέχει σε μία από τους κούρσες που του χάρισαν τα τρία χρυσά μετάλλια στο Ρίο έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε viral.

Ο Τζαϊμακανός σπρίντερ ήταν τόσο σίγουρος για τη νίκη, ήθελε να χλευάσει τους αντιπάλους του, γούσταρε απλώς να κάνει εντύπωση; Τίποτα από αυτά.

"Ημουν απλά ευτυχισμένος. Το είδε πολύς κόσμος, με ρωτούσαν γιατί χαμογελάω. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από την ευτυχία μου εκείνη τη στιγμή" εξήγησε ο σταρ του παγκοσμίου στίβου ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολούθως ανέλυσε και το νέο, μεγάλο του πρότζεκτ: "Οσο μεγάλωνα στην Τζαμαϊκα, καταλάβαινα ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν η αποκατάσταση μετά από τραυματισμό. Αποφάσισα λοιπόν να χτίσω μία κλινική που θα προσφέρει φθηνές υπηρεσίες σε νεαρούς αθλητές".

Μπράβο και πάλι μπράβο στον Μπολτ που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK