ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμαθε στη Μικτή Ζώνη πως κέρδισε το χρυσό μετάλλιο!

Ο Μπρούνο Χορτελάνο έμαθε πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη... Μικτή Ζώνη από μία Ολλανδέζα δημοσιογράφο. Δείτε σε VIDEO την επική αντίδρασή του!

Ο τελικός των 200μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ ήταν... επεισοδιακός, αφού ο Τσουράντι Μαρτίνα που κέρδισε την κούρσα "μηδενίστηκε" λόγω παράβασης, με αποτέλεσμα ο Μπρούνο Χορτελάνο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Όμως, ο τρόπος με τον οποίο έμαθε την ευχάριστη είδηση o Iσπανός σπρίντερ είναι επικός! Ο Χορτελάνο πήγε στη Μικτή Ζώνη προκειμένου να μιλήσει με την Ολλανδέζα δημοσιογράφο, η οποία και τον συνεχάρη -στα ισπανικά- για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο ίδιος απαντάει πως έχει κερδίσει το ασημένιο, υπάρχει μία δυσκολία στη συνεννόηση, αλλά στο τέλος όταν συνειδητοποιεί πως είναι αλήθεια πανηγυρίζει έξαλλα την επιτυχία του!

Δείτε το τρομερό VIDEO:

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!