Πήρε το χρυσό και "έβαψαν" δρόμο προς τιμήν του!

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος από τον Μίλτο Τέντογλου είχε ως αποτέλεσμά να γίνει μία ξεχωριστή αφιέρωση για αυτόν σε δρόμο της γενέτειράς του! Δείτε PHOTOS.

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στο ελληνικό κοινό με την τεράστια επιτύχια τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ καταλαμβάνοντας το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, με τον χορό των μεταλλίων πάντως να τον έχει ανοίξει λίγα 24ωρα πριν ο Μίλτος Τέντογλου.

Ο αθλητής από τα Γρέβενα πέταξε στα 8 μέτρα και 25 εκατοστά στην πέμπτη του συνολικά προσπάθεια και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, με την επιτυχία μάλιστα αυτή να γιορτάζεται δεόντως από την ελληνική αποστολή.

Εκεί πάντως που φρόντισαν να τιμήσουν και με το παραπάνω τον Τέντογλου ήταν στον τόπο καταγωγής του, τα Γρεβενά, με έναν μάλιστα "καλλιτέχνη του δρόμου" να φτιάχνει ένα ξεχωριστό γκράφιτι σε πεζόδρομο της πόλης για να του πει "ευχαριστώ" με έναν μοναδικό τρόπο.

Πραγματική ασύλληπτη έμπνευση και εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.