Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση Πιστόριους

Σύμφωνα με συμπεράσματα που προέκυψαν από ανεξάρτητη έρευνα ιατροδικαστών, ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου της Ρίβα Στέενκαμπ.

Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση Πιστόριους

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις προέκυψαν από ανεξάρτητη έρευνα ιατροδικαστών σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης είχε ισχυριστεί στην απολογία του, ότι σκότωσε τη φίλη του, πυροβολώντας πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου, θεωρώντας ότι πρόκειται για διαρρήκτη. Μάλιστα ο Πιστόριους είχε ισχυριστεί ακόμη, ότι στη συνέχεια επιχείρησε με ένα μπαστούνι του κρίκετ να σπάσει την πόρτα, δικαιολογώντας το γεγονός ότι είχε βρεθεί το εν λόγω αντικείμενο στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα όμως με τη νέα έρευνα, η σορός του νεαρού μοντέλου έφερε τραύματα στην πλάτη από μπαστούνι, ενώ οι ιατροδικαστές εντόπισαν στοιχεία που αποδεικνύουν πως είχε προηγηθεί πάλη.

Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Oscar vs The Truth» των δύο αδελφών ερευνητών, Calvin and Thomas Mollett. Άγνωστο παραμένει όμως αν θα ληφθούν υπόψιν από το δικαστήριο που θα ανακοινώσει την ποινή του αθλητή, τον προσεχή Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πιστόριους

News 24/7

24MEDIA NETWORK