Σκότωσε Ολυμπιονίκη και έφαγε ισόβια!

H σύζυγος του χάλκινου Ολυμπιονίκη στη σφαιροβολία, Ντέιβιντ Λάουτ καταδικάστηκε απ' το Δικαστήριο της Καλιφόρνια σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του στις 28 Αυγούστου του 2009!

Σκότωσε Ολυμπιονίκη και έφαγε ισόβια!

Σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του χάλκινου Ολυμπιονίκη στη σφαιροβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984, Ντέιβιντ Λάουτ καταδικάστηκε η σύζυγος του, Τζέιν. Τον Αύγουστο του 2009, η πόλη Βεντούρα της Καλιφόρνια υπέστη ισχυρό σοκ απ' τη δολοφονία του Λάουτ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του. Σχεδόν εφτά χρόνια αργότερα, η σύζυγός του κρίνηθηκε ένοχη για το φόνο του.

Η Τζέιν ήταν ο παιδικός έρωτας του Ντέιβιντ Λάουτ, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως, όπως αποκάλυψε η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια ζούσε ένα καθημερινό μαρτύριο. Στην κατάθεσή της, η Τζέιν αποκάλυψε πως δεχόταν διαρκώς σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, ενώ το βράδυ που συνέβη το μοιραίο ο Λάουτ, που ήταν Αθλητικός Διευθυντής στο Γυμνάσιο "Χουινέμε" του Όξναρτ, είχε χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο και απειλούσε τον 10χρονο υιό τους μ' ένα όπλο!

Τελικά, η Τζέιν, ύστερα από μάχη, κατάφερε να το όπλο, ρίχνοντας συνολικά 6 σφαίρες, συμπεριλαμβανομένης μίας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, η οποία και αποδείχθηκε μοιραία. "Προσπαθούσε να σηκωθεί την ώρα που η Τζέιν άρχισε να πυροβολεί... Δεν υπήρχε κίνητρο. Αν σηκωνόταν τόσο η Τζέιν όσο και ο Μάικλ θα είχαν 'τελειώσει'. Ο Ντέιβιντ δεν θα σταματούσε με τίποτα", τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισής της.

Η Τζέιν Λάουτ τόνισε πως προέβη σ' αυτή την κίνηση, ούσα σε αυτοάμυνα, αλλά δεν έπεισε το Δικαστήριο, το οποίο και την καταδίκασε, όπως προείπαμε σε ισόβια κάθειρξη. Σύμφωνα με τους κατήγορους, η Τζέιν είπε επίτηδες ψέματα στην Αστυνομία προκειμένου να πάρει την ασφάλεια ζωής του άνδρα της, ύψους περίπου 300.000 δολαρίων.

Η ίδια, αρχικά τόνισε πως εκείνο το βράδυ ο άνδρας της είχε πάρει στην αυλή επειδή άκουσε κάποιους θορύβους, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά κλεφτών. Όμως η συγκεκριμένη ιστορία δεν κράτησε περισσότερο από ένα βράδυ, αφού οι ντεντέκτιβ της αστυνομίας βρήκαν το όπλο του εγκλήματος στο σπίτι της οικογένειας. Έτσι, η Τζέιν άλλαξε την κατάθεσή της, υποστηρίζοντας πως προχώρησε στη δολοφονία του Ντέιβιντ, ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Οι συνήγοροι της Τζέιν Λάουτ κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας η ποινή να μετατραπεί σε χρηματική εγγύηση. Η ακρόαση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα...

Δείτε τις PHOTOS απ' την σκηνή του εγκλήματος:

News 24/7

24MEDIA NETWORK