Στον γιατρό της εθνικής Γερμανίας ο Μπολτ για να προλάβει τους Ολυμπιακούς

Στη Γαλλία ταξιδεύει εσπευσμένα ο τραυματίας Γιουσέιν Μπολτ, όπου θα συναντηθεί με τον γιατρό της εθνικής Γερμανίας, προκειμένου να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου.

Στον γιατρό της εθνικής Γερμανίας ο Μπολτ για να προλάβει τους Ολυμπιακούς

Παγκόσμια ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Γιουσέιν Μπολτ στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, μετά τον προκριματικό αγώνα των 100μ., στους αγώνες πρόκρισης των Τζαμαϊκανών στον Κίνγκστον.

Ο Μπολτ πλέον δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που ξεκινούν στις πέντε Αυγούστου και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει. Έτσι ταξιδεύτει εσπευσμένα στη Γαλλία, προκειμένου να βρεθεί με τον γιατρό της εθνικής Γερμανίας, Χανς-Βίχελμ Μίλερ Βόλχαρτ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός του γιατρός και φίλος.

Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, αλλά και του παγκόσμιου τουρνουά που έγινε στο Πεκίνο το 2015. Ο συγκεκριμένος γιατρός βρίσκεται αυτή τη στιγμή μαζί με την αποστολή της Γερμανίας, η οποία έχει προκριθεί στους "4" του Euro.

Έτσι ο Μπολτ θα... μετακομίσει στο ξενοδοχείο των Γερμανών, όπου θα λάβει την προσωπική φροντίδα του κ. Βόλχαρτ και αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Ιουλίου (22) συμμετέχοντας στα London Anniversary Games, όπου θα επιχειρήσει να πάρει την πρόκριση για το Ρίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK