Το γύρισε ο Τάισον Γκέι

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς θα ψάξει ο Τάισον Γκέι το μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δώδεκα μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις έχει ο Τάισον Γκέι. Του λείπει όμως ένα ολυμπιακό, αφού το αργυρό που κατέκτησε ως μέλος της σκυταλοδρομίας στο Λονδίνο τού αφαιρέθηκε, μια και ένα χρόνο μετά ελέγχθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Και επειδή ο δεύτερος γρηγορότερος σπίντερ της ιστορίας δεν έχει τα περιθώρια, στα 34 του πλέον, να κυνηγήσει κάτι τόσο μεγάλο στο Τόκιο, σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, αλλάζει εντελώς κατεύθυνση. Θ' ασχοληθεί με το μπόμπσλεϊ, το άθλημα με το έλκυθρο στον πάγο!

Θ' αποτελέσει μάλιστα δίδυμο με τον Ράιαν Μπέιλι, τον έναν εκ των άλλων τριών της σκυταλοδρομίας των Αμερικανών στο Λονδίνο. Ελπίζοντας σε διαφορετική τύχη από τότε και φυσικά να μην τον πάρει στο λαιμό του.

Πρώτος στόχος η διάκριση στο εθνικό πρωτάθλημα του Κάλγκαρι. Κυνηγώντας έκτοτε το εισιτήριο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018 στη Νότια Κορέα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...