"Χρυσή" στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ η Στεφανίδη

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Τέταρτη η Κυριακοπούλου.

"Χρυσή" στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ η Στεφανίδη

Σε μια ακόμη διοργάνωση, η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε πως είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εξαιρετική στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 4.81μ.

Η Στεφανίδη ήταν σε καταπληκτική μέρα, περνώντας με την πρώτη τα 4.55, 4.60 και 4.70, άλμα που ουσιαστικά της έδωσε και το χρυσό μετάλλιο, αφού η Γερμανίδα Ράιζιχ δε συνέχισε μετά τα 4.70 μέτρα. Η 26χρονη ανέβασε κι άλλο τον πήχη αφού στη συνέχεια δοκίμασε τα 4.81, έχοντας δύο άκυρες προσπάθειες.

Στην τρίτη της προσπάθεια "πέταξε" πάνω από τα 4.81, σημειώνοντας ρεκόρ διοργάνωσης. Τα 4.81 όμως δεν ικανοποίησαν την Ελληνίδα επικοντίστρια, η οποία δοκίμασε και στα 4.94 ψάχνοντας μία ακόμα μεγαλύτερη επίδοση, χωρίς όμως επιτυχία. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου που δεν κατάφερε να περάσει τα 4.65μ.

ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Κατερίνα Στεφανίδη

Λίζα Ράιζιχ

Αντζέλικα Μπένγκστον

Νικόλ Κυριακοπούλου

Μικαέλα Μέιγερ

Φέμκε Πλούιμ

Αντζέλικα Μόσερ

Βίλμα Μούρτο

Μίνα Νίκανεν

Μαρτίνα Στρουτζ

Ανίκα Ρόλοφ

Ιρίνα Γιακάλτσεβιτς

Τίνα Σούτεζ

Ριάνα Γκαλιάρτ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΝΤΟΝΗ

Ο Υφυπουργός Στ. Κοντονής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα Στεφανίδη προκειμένου να την συγχαρεί για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK