Χρυσός ολυμπιονίκης καταγγέλλει ρατσιστική παρενόχληση στη Γερμανία (VIDEO)!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Μο Φάρα, κάνοντας λόγο για ρατσιστική παρενόχληση που δέχτηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου από άνδρα της ασφάλειας. Τα έδειξε όλα σε VIDEO!

Ένα video διάρκειας 47 δευτερολέπτων κάνει εδώ και λίγη ώρα το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με τον τέσσερις φορές χρυσό ολυμπιονίκη με τη Μεγάλη Βρετανία, Μο Φάρα να καταγγέλει ρατσιστική παρενόχληση στο αεροδρόμιο του Μονάχου από άνδρα ιδιωτικής ασφαλείας και να δημοσιεύει το video από την επίθεση στο λογαριασμό του στο Instagram!

Ο Φάρα ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για να πάει στο προπονητικό του κέντρο στην Αιθιοπία όταν έπεσε θύμα άσχημης αντιμετώπισης, με τον θρύλο του κλασικού αθλητισμού να μη διστάζει να καταγράψει τα πάντα στην κάμερα για να τα δείξει στους ακόλουθούς του.

"Αυτοί οι τύποι με αγγίζουν σαν να είναι τρελοί. Καθαρή παρενόχληση. Δεν χρειάζεται να με σπρώξεις, θα πάω στις πύλες. Δεν μπορείς να με αγγίζεις. Σταμάτα να με σπρώχνεις", λέει αρχικά ο Φάρα, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον άνδρα ασφαλείας:

"Μπορώ να σε αγγίξω. Πήγαινε στην πύλη, πήγαινε στην πύλη".

"Άφησέ με ήσυχο. Είσαι Live στο Instagram".

"Δεν με νοιάζει".

"Bλέπετε πως είναι γελοία η μεταχείριση που έχω. Το βλέπετε αυτό παιδιά; Απίστευτο;"

Όσο για το σχόλιο με το οποίο θέλησε να συνοδεύσει το video ο Φάρα, είναι απόλυτα γλαφυρό: "Λυπηρό να βλέπω τέτοια ρατσιστική παρενόχληση αυτή την ημέρα και αυτή την ηλικία. 2018!!!"

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.