Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε κάθε λάθος του και η ήττα με 3-1 από τη Ραβένα μείωσε, χωρίς να εξαντλήσει, τις πιθανότητες κατάκτησης του Τσάλεντζ Καπ.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απλώς ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 3-1 σετ από τη Ραβένα στην Ιταλία έγινε το αουτσάιντερ των τελικών.

Χρειάζεται πλέον "καθαρή" νίκη, με 3-0 ή 3-1, για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ στο χρυσό σετ. Παρόλα αυτά στο ΣΕΦ τίποτα δεν αποκλείεται για το ερυθρόλευκο σύνολο, από τη στιγμή δε που έδειξε ισάξιο των Ιταλών.

Οι Πειραιώτες έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία, ιδίως στο πρώτο σετ. Παρόλα αυτά τα δικά τους λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Αν τα μειώσουν στο βαθμό που πρέπει, τίποτα δεν αποκλείεται την άλλη Τετάρτη.

Τα σετ: 26-24, 23-25, 25-20, 25-23

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!