Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε κάθε λάθος του και η ήττα με 3-1 από τη Ραβένα μείωσε, χωρίς να εξαντλήσει, τις πιθανότητες κατάκτησης του Τσάλεντζ Καπ.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απλώς ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 3-1 σετ από τη Ραβένα στην Ιταλία έγινε το αουτσάιντερ των τελικών.

Χρειάζεται πλέον "καθαρή" νίκη, με 3-0 ή 3-1, για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ στο χρυσό σετ. Παρόλα αυτά στο ΣΕΦ τίποτα δεν αποκλείεται για το ερυθρόλευκο σύνολο, από τη στιγμή δε που έδειξε ισάξιο των Ιταλών.

Οι Πειραιώτες έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία, ιδίως στο πρώτο σετ. Παρόλα αυτά τα δικά τους λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Αν τα μειώσουν στο βαθμό που πρέπει, τίποτα δεν αποκλείεται την άλλη Τετάρτη.

Τα σετ: 26-24, 23-25, 25-20, 25-23

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.