Άλωσε την Πυλαία και φλερτάρει με την κούπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του απέναντι στον ΠΑΟΚ στους τελικούς της Volley League και πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην κορυφή μετά από 3 άγονα χρόνια.

Άλωσε την Πυλαία και φλερτάρει με την κούπα ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος εντός των συνόρων την τελευταία τριετία στο ελληνικό βόλεϊ καθώς μετράει τρία σερί πρωταθλήματα (τα δύο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το ένα απέναντι στον Φοίνικα Σύρου) όμως φέτος ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να τον "γκρεμίσει" από την κορυφή και να πάρει πίσω τα σκήπτρα.

Στον ημιτελικό Κυπέλλου στην Ρόδο ήταν οι Θεσσαλονικείς εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη (μετέπειτα πήραν και το τρόπαιο), όμως φαίνεται πως η αποτυχία αυτή πείσμωσε τους Πειραιώτες που μπήκαν στη σειρά των τελικών με το... μαχαίρι στα δόντια!

Πριν λίγες ημέρες προστάτευσαν την έδρα τους καθώς επικράτησαν στο τάι-μπρέικ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οϊβάνεν και το πανίσχυρο μπλοκ ενώ το απόγευμα της Κυριακής ήταν ακόμα πιο "πειστικοί" αφού πέρασαν... αέρα από την "PAOK Sports Arena" επικρατώντας 3-0 του ΠΑΟΚ!

Οϊβάνεν, Ράουβερντινκ και Αλεξίεφ συνέθεσαν μία τριπλέτα-φωτιά για την ομάδα του Μουνιόθ στην επίθεση και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κλειστό "Μελίνα Μερ την ερχόμενη Τετάρτη (9/5), με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν την τρίτη διαδοχική νίκη επί του "Δικεφάλου του Βορρά" για να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά το 2014.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 21-25

* Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν: 4 άσσοι, 39 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 16 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού οι πόντοι προήλθαν: 4 άσσοι, 44 επιθέσεις, 10 μπλοκ, 16 λάθη αντιπάλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK