"Βεντέτα" του Αγκάμεζ με την παναθηναϊκή εξέδρα

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει παρελθόν με τα πράσινα, αλλά η επιστροφή στην έδρα του Παναθηναϊκού ως αντίπαλου ήταν επεισοδιακή. Χειρονομίες, ύβρεις και προκλήσεις συνέθεσαν το σκηνικό.

Οι σχέσεις λατρείας που μετατράπηκαν σε σχέσεις μίσους. Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ γύρισε ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού φορώντας μάλιστα τα κόκκινα του Ολυμπιακού και όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Καθαράς Δευτέρας ήταν εκτός... βόλεϊ.

Ο 32χρονος Κολομβιανός διαγώνιος του Ολυμπιακού ήταν εξ αρχής στόχος της κερκίδας, αλλά και ο ίδιος δεν συγκράτησε τα νεύρα του. Ιδίως στο γεμάτο ένταση τέταρτο σετ, στη διάρκεια του οποίου χτύπησε από αντικείμενο ο Τσούπκοβιτς, αντέδρασε πέρα από τα όρια μετά από έναν κερδισμένο πόντο. Γύρισε προς τον κόσμο, έκανε... πανηγυρική χειρονομία και ψέλλισε σε άπταιστα ελληνικά λέξεις απαγορευμένες, τις οποίες "έπιασε" ο τηλεοπτικός φακός. 

Ο διαιτητής Γεορθόδωρος τιμώρησε τον Αγκάμεζ με κόκκινη κάρτα, διότι προκάλεσε.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.