"Αχόρταγος" ο Ολυμπιακός, πήρε όλες τις κούπες!

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας και το Challenge Cup, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πήρε και το πρωτάθλημα με 3-0 νίκες στoυς τελικούς με τον Άρη, ολοκληρώνοντας ένα θρυλικό τριπλ κράουν.

"Αχόρταγος" ο Ολυμπιακός, πήρε όλες τις κούπες!

Τα πήρε όλα και έφυγε... αφήνοντας υποσχέσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον! Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία το απόγευμα της Δευτέρας αφού επιβλήθηκε 3-0 σετ του Άρη και με 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά από το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Challenge Cup.

Αυτό ήταν το έκτο διαδοχικό νταμπλ για τις "ερυθρόλευκες" (ξεπέρασαν και τον Παναθηναϊκό που είχε σταματήσει στα πέντε σερί), που ολοκλήρωσαν μάλιστα τη σεζόν χωρίς ούτε μία ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις και έγιναν η πρώτη ομάδα στο ελληνικό βόλεϊ που πανηγυρίζει το τριπλ κράουν.

Τα σετ στον 3ο τελικό: 25-11, 25-15, 25-15

Λίγη ώρα μάλιστα μετά το τέλος του 3ου τελικού και τα επινίκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και πρώτουιστορικού τρεμπλ! Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Οι κούπες είναι αμέτρητες…", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK