Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον Σεπέδα, κρατάει Φιλίποφ

Καλύτερο διαγώνιο από τον Ρολάντο Σεπέδα αναζητάει για την επόμενη περίοδο ο Ολυμπιακός και προσώρας διαψεύδεται οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Ανανεώνεται το συμβόλαιο του Ντίμα Φιλίποφ.

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον Σεπέδα, κρατάει Φιλίποφ

Ο Ολυμπιακός δεν κυνηγάει τον Ρολάντο Σεπέδα παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, ιδίως μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ερνάντο Γκόμες.

Ο Κουβανός δεν είναι κακός παίκτης, αλλά έχει σκαμπανεβάσματα και οι "ερυθρόλευκοι", υπό τον Γκουλινέλι πλέον, ψάχνουν κάποιον καλύτερο για τη θέση του διαγώνιου. Ούτως ή άλλως ο Σεπέδα θα μεταβεί στην Κορέα για να διεκδικήσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Αν περάσει τα δοκιμαστικά και είναι ένας εκ των επτά που θα επιλεγεί από την επιτροπή των προπονητών της λίγκας, θα καταλήξει σε μια από τις ομάδες του εκεί πρωταθλήματος.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός πως για τον κόσμο του Ολυμπιακού αποτελεί persona non grata μετά τα όσα συνέβησαν στους τελικούς του πρωταθλήματος για να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι ουδέποτε στον Πειραιά ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του. Τουλάχιστον όχι όσο υπάρχουν άλλοι που θα μπορούσαν ν' αποκτήσουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντίμα Φιλίποφ, έχουν ήδη ρυθμιστεί οι λεπτομέρειες της μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του και θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο ως ο βασικός πασαδόρος του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK