Επιστροφή Γκόμες στον ΠΑΟΚ: Συμφώνησε ήδη και γυρίζει

Ο Ερνάντο Γκόμες θα παίξει του χρόνου στον ΠΑΟΚ για να τον ενισχύσει στη θέση του διαγώνιου.

Επιστροφή Γκόμες στον ΠΑΟΚ: Συμφώνησε ήδη και γυρίζει

Ο Ρολάντο Σεπέδα δεν θα συνεχίσει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά η θέση του διαγώνιου θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ήδη συμφώνησε να επιστρέψει ο Ερνάντο Γκόμες.

Ο 34χρονος από τη Βενεζουέλα, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της Τουρκίας, αποδέχθηκε την πρόταση του "Δικεφάλου" και θα είναι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου μετά το διάλειμμα της σεζόν 2015-16.

" Να σας δώσω και μια είδηση. Σαν μια προσφορά και προς τους φιλάθλους, αλλά και προς τον προπονητή γιατί είχε εκφραστεί επανελλειμένως για την αξία αυτού του ξένου παίκτη. Έχει κλείσει ήδη ο Γκόμες. Αυτός είναι ο πρώτος και ακολουθούν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη", ανέφερε στην εκπομπή "Στο φιλέ" της NOVA ο πρόδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, που ήταν επίσης παρών στο στούντιο, πιάστηκε εξ απήνης. Και με το χιούμορ που τον διακρίνει ανέφερε: " Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι αν με θέλει ο Γκομες".

Ο Γκόμες έχει μακρά θητεία στην Ελλάδα μετρώντας τέσσερα πρωταθλήματα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και τρία κύπελλα με τις ίδιες.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK