Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Μία σπουδαία μάχη θα δοθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, καθώς η κληρωτίδα ανέδειξε τα ζευγάρια Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Κηφισιά - Παναθηναϊκός.

Μία ακόμη μονομαχία μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ανέδειξε η κληρωτίδα, αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, προέκυψαν τα ζευγάρια Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Κηφισιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τον "Δικέφαλο" τόσο στον περυσινό τελικό, όπου βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς, αλλά και στον εφετινό τελικό του League Cup, με την κούπα να καταλήγει στον Περαία. Πλέον, είναι πιθανή μία "μάχη αιωνίων" στον μεγάλο τελικό.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.