Εύα Χαντάβα και Κατερίνα Γιώτα στο Contra.gr

Οι πλέον ταλαντούχες αθλήτριες του βόλεϊ, η Εύα Χαντάβα και η Κατερίνα Γιώτα, παραχώρησαν μία... καλοκαιρινή συνέντευξη στο Contra.gr μιλώντας για τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τις αγαπημένες τους συνήθειες. Απολαύστε τα videos.

Εύα Χαντάβα και Κατερίνα Γιώτα στο Contra.gr

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για δύο από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες στο βόλεϊ των γυναικών.

Όταν δε το ταλέντο τους εντός αγωνιστικού χώρου συνδυάζεται με την εξωτερική ομορφιά τότε πρόκειται για ένα εκρηκτικό συνδυασμό. Ο λόγος φυσικά για την Εύα Χαντάβα και την Κατερίνα Γιώτα οι οποίες αυτή την περίοδο βρίσκονται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες μίλησαν στο Contra σε μία άκρως... χαλαρή συνέντευξη. Αφού μεσολάβησαν τόσο οι διακοπές των κοριτσιών, όσο και οι δικές μας, ήρθε να διαβάσετε και εσείς όσα μας είπαν με καλοκαιρινή διάθεση.

Σε ότι αφορά την επόμενη χρονιά και το που θα αγωνίζονται λίγο έως πολύ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τις δύο αθλήτριες...

Χαντάβα: Η περσινή χρονιά που αγωνίστηκα στην Ιταλία είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά ευτυχώς τελείωσε καλά. Με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Με βοήθησε και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο. Η επόμενη περίοδο θα με βρει στην Καρσίγιακα. Είμαι πολύ χαρούμενη που του χρόνου θα αγωνίζομαι στην Τουρκία και στη συγκεκριμένη ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% του εαυτού μου και να εύχομαι να πάνε όλα καλά"

Γιώτα: "Πέρσι η χρονιά τελείωσε πολύ καλά για την ομάδα μου αφού τερματίσαμε στην τρίτη θέση. Από την αρχή η Κιφησιά είχε προτεραιότητα για μένα και τελικά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της και την επόμενη περίοδο".

Τώρα καλά είναι τα αθλητικά (δεν πιστεύω να σας κουράσαμε), αλλά οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες μας έδωσαν την ευκαιρία να μάθουμε ορισμένα πράγματα για αυτές. Όπως το αγαπημένο τους φαγητό, τον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό και άλλα πολλά.

Καλύτερα όμως να αφήσουμε τις ίδιες να μιλήσουν...

Πρώτα η Εύα Χαντάβα

Η σειρά τώρα της Κατερίνας Γιώτα

Μιας πού ήμαστε μέσα στο καλοκαίρι ας ακούσουμε όσα έκαναν οι δύο αθλήτριες αλλά και όσα θα κάνουν από εδώ και πέρα με το πρόγραμμα να έχει μπόλικη προπόνηση με την Εθνική ομάδα.

Αρχή με την Κατερίνα Γιώτα...

Και τώρα η Εύα...

Το who is who

Για όσους δεν γνωρίζουν τις δύο αθλήτριες ήρθε ώρα να σας δώσουμε ορισμένα μικρά σκονάκια.

Η Εύα Χαντάβα γεννήθηκε στα Γρεβενά από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στον Γ.Σ. Γρεβενών. Έπειτα αγωνίστηκε στον Ηρακλή και στη συνέχεια αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Με τις ερυθρόλευκες κατέκτησε ένα Κύπελλο στον τελικό του οποίου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια. Το πάθος της για το βόλεϊ την οδήγησε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε στην Τέρα Βερτιάνε, ενώ την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Τουρκία.

Τώρα σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με την Εύα η ίδια παλαιότερα είχε δηλώσει πως " Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά στις προτιμήσεις μου είναι ένας άντρας που θα τον κοιτάω στα μάτια και θα μου εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη!"

Πάμε τώρα στην έτερη της παρέας. Η Κατερίνα Γιώτα έχει γεννηθεί και εκείνη στα Γρεβενά και έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Γ.Σ Γρεβενών.

Το 2006 άφησε την πρώτη της ομάδα για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης για να ακολουθήσει το 2008 ο Ηρακλής Κηφισίας στον οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα.

Αν κάποιοι έχουν προτίμηση στις ξανθιές και θέλουν να πλησιάσουν την Κατερίνα θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή... «Ο ιδανικός σύντροφος για μένα πρέπει να ΕΧΕΙ υπομονή και να με κάνει να χαμογελάω ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές».

News 24/7

24MEDIA NETWORK