Κοσμά: "Πάμε για το νταμπλ"

Η Σοφία Κοσμά, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε στο Contra.gr για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα έφτασε στον τίτλο, αλλά και για τις σκέψεις ενόψει των αγώνων για το Κύπελλο.

Κοσμά: "Πάμε για το νταμπλ"

Η συνέντευξη της Σοφίας Κοσμά στο Contra.gr

- Για τα συναισθήματα της για τον τίτλο, η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενη όχι μόνο για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Βρισκόμασταν πίσω με 2-0 αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και με το πάθος και τη θέληση που δείξαμε φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου".

- Για τα σημεία στα οποία κρίθηκαν οι τελικοί τόνισε:

"Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Νομίζω ότι τα τεχνικά θέματα ήταν πολύ μικρής σημασίας. Μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο ψυχισμός και το πρωτάθλημα πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο".

- Για τις σκέψεις ενόψει Κυπέλλου δήλωσε:

"Σίγουρα πάμε για το νταμπλ. Υπάρχει πολύ κούραση μετά τα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε έναν δύσκολο ημιτελικό με τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη. Όλα μπορούν να συμβούν γιατί τα παιχνίδια είναι νοκ - άουτ".

- Τέλος για το που αφιερώνει τον τίλο είπε:

"Στις συμπαίκτριές μου και στον κόσμο που το ήθελε πάρα πολύ γιατί κάθε φορά η ομάδα έφτανε στην πηγή αλλά δεν έπινε νερό. Αλλά κυρίως στις συμπαίκτριές μου γιατί ακούσαμε πάρα πολλά όλον αυτό τον καιρό και παρόλο που βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο κάναμε την ανατροπή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK