Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας 3-0 σετ

Με την Κονόμη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ εύκολα του ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στου Ρέντη, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό νταμπλ.

Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας 3-0 σετ

Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκες" νίκησαν με 3-0 σετ τον ΑΟ Θήρας, έκαναν το 3-0 στους τελικούς και κατέκτησαν το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα και νταμπλ. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν το μεγάλο φαβορί πριν ακόμα ξεκινήσει η σειρά με την ομάδα της Σαντορίνης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μέσα στο γήπεδο στο γήπεδο.

Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, οι Πειραιώτισσες δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ, βρήκαν αντίσταση μόνο στο δεύτερο και στο τρίτο "καθάρισαν" για να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Εξαιρετική για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν η Αρέτα Κονόμη, η οποία έβγαλε τρομερές άμυνες, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και η Κατερίνα Γιώτα, η οποία ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο σετ και αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-14, 27-25, 25-9

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK