Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο "Μ. Μερκούρη", έκανε το "19 στα 19" και πήρε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην Α1 βόλεϊ των γυναικών. Το μόνο που κατάφεραν οι "πράσινες" είναι να γίνουν η πρώτη ομάδα που πήρε δύο σετ από τον Ολυμπιακό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Το ματς είχε πολλές εναλλαγές τόσο στο προβάδισμα όσο και στην εικόνα του. Το σερβίς του Ολυμπιακού ήταν ωστόσο εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση αφού κατάφερε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό και να φτάσει στη νίκη.

Σπουδαίο ματς έκανε η Μαλασάι η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα την υποδοχή του Παναθηναϊκού, ενώ τελείωσε πολλές μπάλες. Από την άλλη οι πράσινες έπαιξαν ίσως το καλύτερο τους ματς φέτος, αλλά τα νωθρά του ξεκινήματα στο δεύτερο και το τέταρτο σετ του στοίχισαν το κάτι παραπάνω από το ματς.

Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι ερυθρόλευκες σφράγισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Τα σετ: 23-25, 25-15, 20-25, 25-17, 15-8

Photo Credits: Actionimages.gr

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.