ΑΟ Παλλήνης: "Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της"

Ο Α.Ο. Παλλήνης με ανακοίνωσή του τοποθετείτε για το συμβάν ανάμεσα σε παίκτη της ομάδας και τον προπονητή τονίζοντας πως ήδη η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΑΟ Παλλήνης: "Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της"

Πριν από τρεις ημέρες είχαμε ένα περιστατικό το οποίο δεν αρμόζει στο χώρο του αθλητισμού αλλά και στην ομάδα της Παλλήνης. Παίκτης της ομάδας είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή του και τράβηξε όπλο, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από την πρώτη στιγμή ο Α.Ο. Παλλήνης είναι επιβεβαιώσει το γεγονός, ενώ με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΑΛΛΗΝΗ» ιδρύθηκε το 1986 και σκοπός του ήταν και παραμένει η ανάπτυξη του αθλητισμού στην Παλλήνη αλλά και στη ευρύτερη περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου, η προσπάθειά μας ευοδώθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο και ο Σύλλογος έγινε το «υπόδειγμα συλλόγου της περιοχής των Μεσογείων», καθώς ως μέλος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) συμμετέχει και πρωταγωνιστεί με 10 τμήματα σε περισσότερους από 100 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο, με 2 ομάδες σε Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών και γυναικών.

Όλα αυτά τα χρόνια – με μεγάλη προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και είναι δίπλα στον Σύλλογο – έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη και ενωμένη οικογένεια που αριθμεί πάνω από 200 εν ενεργεία αθλητές. Το καμάρι του Συλλόγου μας είναι οι ακαδημίες μας, οι οποίες κάθε χρόνο «τροφοδοτούν» τα μεγαλύτερα αγωνιστικά μας τμήματα. Πρώτο μέλημα των προπονητών μας, αποφοίτων όλων της Γυμναστικής Ακαδημίας, είναι να διδάσκεται στα παιδιά μας το ήθος και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο και στην συνέχεια το άθλημα, η ευγενής άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα.

Κατά γενική ομολογία, ο Σύλλογός μας προσπαθεί και πετυχαίνει – σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης – αφενός να μεταδώσει στους νέους αθλητές του τις αρετές της αξιοπρέπειας και του σεβασμού και αφετέρου να διατηρήσει με οικονομική και ηθική συνέπεια δύο ομάδες σε Εθνική Κατηγορία, χωρίς καμία κρατική ή άλλη θεσμική επιχορήγηση.

Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες ενός ακραίου γεγονότος, για το οποίο τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, αφού έχει ήδη πάρει την νομική - δικαστική οδό. Ήταν και θα είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, το οποίο δεν αφήσαμε σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας. Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες των γονέων των αθλητών μας και θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τόσο αυτούς όσο και όλους τους φίλους και μέλη μας ότι καταδικάζουμε απόλυτα τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία δεν έχουν καμία θέση στον Σύλλογο μας και ότι έχουμε δρομολογήσει όλα τα νομικά μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν.

Τονίζουμε δε, ότι είμαστε ένα σωματείο που επιθυμεί τα γήπεδα να γεμίζουν από παιδιά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παρουσία μας με τις περισσότερες συμμετοχές παιδιών στο πρόσφατο Final4 κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών που διεξήχθη στην Γλυφάδα, βάσει των μέχρι τώρα συλλεγέντων στοιχείων της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Τέλος, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι – με κύριο μέλημα την σωστή και ασφαλή λειτουργία του Συλλόγου – θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των παιδιών και των αθλητών μας και ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας αυτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK