Διακόπηκε το φάιναλ-8

Μετά από απόφαση της ΕΟΠΕ το φάιναλ-8 του Κυπέλλου Γυναικών διακόπτεται
Μετά από απόφαση της ΕΟΠΕ το φάιναλ-8 του Κυπέλλου Γυναικών διακόπτεται.Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Δήμος Παιανίας αποφάσισαν την διακοπή του Φάιναλ-8 γυναικών εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν στη Λεωφόρο Λαυρίου , τρία χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο των αγώνων και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νεαρού φιλάθλου. Αυτή η ενέργεια αποτελεί διαμαρτυρία για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας στο χώρο του αθλητισμού.

O πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Θανάσης Μπελιγράτης τόνισε: «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους αλήτες έξω από το γήπεδο και τα καταφέραμε. Δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, καλύτερα να τους είχαμε μέσα και να είχε αποφευχθεί αυτό το τραγικό γεγονός. Είχαμε προειδοποιήσει ότι έπρεπε να μεταφερθούν οι οργανωμένοι οπαδοί με λεωφορεία, ώστε να είναι καλύτερα ελεγχόμενοι, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεκρού και να ευχηθώ να μην ξαναζήσουμε παρόμοια θλιβερά γεγονότα».

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.