World League 2015: Η Εθνική Ελλάδας έτοιμη για την πρόκριση στο Final Four

Την πρόκριση της στο Final Four του World League που θα διεξαχθεί ​4-5 Ιουλίου στην Μπρατισλάβα ψάχνει η Εθνική Ελλάδας με τη στήριξη του μεγάλου της χορηγού ​S​toiximan.gr, στα τρία παιχνίδια που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.

World League 2015: Η Εθνική Ελλάδας έτοιμη για την πρόκριση στο Final Four

Αποστολή εξετελέσθη στο Μεξικό για την Εθνική ομάδα Βόλεϊ, όπου με δύο νίκες και μία ήττα παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Four του World League που θα διεξαχθεί ​4-5 Ιουλίου στην Μπρατισλάβα.

Η Εθνική ομάδα Βόλεϊ με τη στήριξη του μεγάλου της χορηγού ​ S​toiximan.gr, θα δώσει τρεις σημαντικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρειο - Nick Calis Hall) από τις 19 ως τις 21 Ιουνίου με αντιπάλους κατά σειρά το Μεξικό, τη Σλοβακία και την Κίνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής:

19 IOYNIOΥ21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΞΙΚΟ

20 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

21 ΙΟΥΝΙΟΥ21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει το 3/3 προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο G του World League και παράλληλα την πρόκριση για το Final Four της διοργάνωσης. Στόχος όλων στη ομάδα είναι το απόλυτο των νικών, ελπίζοντας πως με τη στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουν.

Οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου είναι ετοιμοπόλεμοι παρά το κουραστικό ταξίδι επιστροφής από το Μεξικό, ενώ στα ευχάριστα νέα προστέθηκε και η είδηση πως οι Τζούριτς και Στεφάνου που δεν ταξίδεψαν με την αποστολή για τα προηγούμενα ματς, ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις και ίσως δώσουν το παρών στους αγώνες της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε πως η Εθνική στο Μεξικό κατάφερε να πάρει δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Σλοβακία και Μεξικό, ανατρέποντας το 2-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει στα δύο πρώτα σετ. Στο παιχνίδι με την Κίνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και το πάλεψε, τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2.

Τέλος να σημειώσουμε πως όλοι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ για το World League θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK