Η επιστροφή του Γκιούρδα στην Εθνική

Ο Μάριος Γκιούρδας επιστρέφει στην Εθνική ομάδα βόλεϊ αναλαμβάνοντας εκ νέου τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Η επιστροφή του Γκιούρδα στην Εθνική

Το όνομα του Μάριου Γκιούρδα συνυφασμένο με αυτό της Εθνικής ομάδας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 17 ολόκληρα χρόνια, ενώ μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ανέλαβε για λίγους μήνες το ρόλο του τιμ μάνατζερ.

Ρόλο τον οποίο αναλαμβάνει ξανά καθώς θα είναι ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, με τον Θρακιώτη να δηλώνει χαρούμενος που επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν και ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι είχε φύγει, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής.

Oι δηλώσεις του: «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ότι δεν έφυγα ποτέ. Για μένα η Εθνική είναι μια ολόκληρη ζωή, αφού για 17 χρόνια ήμουν μέλος της, οπότε ακόμη κι αν έλειψα για κάποιο διάστημα, ποτέ δεν θεώρησα ότι είχα φύγει ή ότι δεν ήμουν κοντά. Είναι κάτι που μου αρέσει, θέλω να είμαι κοντά στην Εθνική ομάδα και το είχα πάντα στο μυαλό πως όταν θα σταματούσα θα ήθελα να αναλάβω ένα τέτοιο ρόλο γιατί θωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου και να κάνω κάτι σωστά».

Περίμενες ότι θα δεχόσουν την πρόταση για να επιστρέψεις απ’ αυτό το πόστο στην Εθνική;

«Γενικά δεν περιμένω πράγματα, αλλά προτιμώ να ζω την κάθε μέρα. Ενημερώνομαι, συζητώ, μαθαίνω, παρακολουθώ, αλλά η ζωή κάνει τους κύκλους της και εσύ απλά πρέπει να επιλέγεις βλέποντας πάντα τις συνθήκες που επικρατούν και κυρίως αν μπορείς να προσφέρεις. Το να ασχοληθείς με κάτι που εκ των πραγμάτων γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να δώσει κάτι το ουσιαστικό, δεν έχει και νόημα να το κάνεις».

News 24/7

24MEDIA NETWORK