Η Γιαννάκη στο τιμόνι του Σαρωνικού

Με νέο πρόσωπο στο τιμόνι του θα πορευθεί στο Α' τοπικό της ΕΣΠΕΔΑ το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικού, που λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την έμπειρη προπονήτρια, Πόπη Γιαννάκη.

Η Γιαννάκη στο τιμόνι του Σαρωνικού

Η 48χρονη πρώην προπονήτρια της Άρτεμις Κορυδαλλού και ανηψιά του θρυλικού "Δράκου" του παγκόσμιου μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, διαδέχθηκε την Δήμητρα Παλαβρατζή, που στην παρθενική παρουσία του σωματείου στο πρωταθλημα της ΕΣΠΕΔΑ έπειτα από 14 αγώνες (40β, 42-9 σετ) οδήγησε αήττητες τις κοπέλες του νησιώτικου συλλόγου στην κατάκτηση του τίτλου της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών 2 και εδώ και μία εβδομάδα έλυσε τη συνεργασία της με την ομάδα.

Η νέα επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο Σαρωνικού, που μετά την επιτυχημένη καριέρα ως διεθνής αθλήτρια των Άρτεμις Κορυδαλλού και Ολυμπιακού πέρασε με ανάλογη επιτυχία από τους πάγκους των Φιλίας Ηλιούπολης, Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Α.Σ. Ηλιούπολης και Άρτεμις Κορυδαλλού, πέρα από το "χτίσιμο" της νέας ομάδας των γυναικών έχει αναλάβει ήδη την προπόνηση των Παγκορασίδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK